„Lumea este gradina noastra”

Proiectul GMB VIVAI GRUP a fost infiintat pe o suprafata de 15 ha pentru producerea de plante ornamentale cultivate in pamant si sera destinate pietei din Romania si din tarile europene. Avem o vasta experienta in domeniul cultivarii si comercializarii arborilor si arbustilor ornamentali de gradina, proiectarii si amenajarii spatiilor verzi, sisteme de irigatie sub coordonarea domnului Fantechi Alessio Valter cu o experienta de 40 de ani .
Ingrijim pepiniera respectand natura si oamenii, ne imaginam Lumea ca pe o mare gradina care face reala si autentica viata noastra. Din anul 2004 incercam cu pasiune sa va oferim plante de calitate, principalul obiectiv fiind un client multumit.
GMB VIVAI GRUP, comercializeaza peste 200 de specii de plante ornamentale. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate, putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania noastra sa isi perfectioneze serviciile si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.
Efectuam lucrari de amenajare atat pentru persoane fizice sau juridice cat si pentru institutiile de stat.
Metodele de udare eficiente sunt vitale în a menține plantele sănătoase. Dacă ele nu primesc destulă umezeală pur și simplu se vor usca și vor muri. De aceea noi vă oferim siteme de irigare cu care veți avea o gradină ingrijită și sănătoasă.
„Frumuseatea nu este doar rezultatul final al muncii noastre, este si drumul care ne –a adus pana aici „